Byg Garanti      
Du er her:
 

Uddannelse

Lærlinge

Hos HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S har vi tradition for konstant at have et pænt antal lærlinge under uddannelse.

På den måde yder vi vores bidrag til at vedligeholde de faggrupper, hvor vi har vores kompetencer og udklække de nye generationer af kvalitetsbevidste håndværkere.

Det ligger os meget på sinde at give alle vores lærlinge meningsfyldte, alsidige og relevante udfordringer igennem hele deres læretid. Kun derigennem lærer den enkelte at mestre alle de faglige nuancer, der i sidste ende resulterer i endnu en ansvarsfuld og kvalitetsbevidst håndværker på arbejdsmarkedet.

Er du interesseret i et uddannelsesforløb hos os, er du velkommen til at sende din ansøgning til info@hjsas.dk

Efteruddannelse

Hos HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S følger vi med tiden. Derfor er efteruddannelse et fundamentalt element i det kvalitetskoncept, som vi værner så godt om.

Såvel timelønnede som funktionærer deltager i de, for faggrupperne, relevante kursusaktiviteter, der kan berige vores virksomhed på såvel det faglige som menneskelige plan.

Kompetenceudvikling og opkvalificering til tidens metoder er for os en løbende og absolut nødvendig proces, fordi vi fortsat ønsker at være en seriøs og konkurrencedygtig udbyder på markedet.

Uddan1.jpg

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S  ·  Sivmosevænget 4  ·  5260 Odense S  ·  Telefon 6612 0683  ·  Telefax 6617 8683  ·  CVR nr. 30694244  ·  info@hjsas.dk

linkedin