Byg Garanti      
Du er her:
Nyhed / To nye holdkammerater til teamet /
 

To nye holdkammerater til teamet

04-07-2017

To nye holdkammerater til teamet

Vi byder velkommen til vores to nye kolleger, Jeanette Sivebæk og Bo Vincentsen Saaek, der er startet som hhv. kontorassistent og projektleder hos HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S.

Jeanette Sivebæk er 36 år og kommer fra en lignende stilling som regnskabsassistent, og hun bliver en del af vores servicemindede administration. Nogle af de opgaver Jeanette kommer til at varetage vil ligge inden for fakturering, bogføring og administration, ligesom hun vil skulle løse opgaver for vores økonomidirektør.

Bo Saaek er 44 år og oprindeligt uddannet blikkenslager og bygningsingeniør, og han kommer fra en stilling som projektleder, hvor han har stået i spidsen for større energioptimeringsprojekter. Med sin løsningsorienterede og strukturerede tilgang til sine opgaver er Bo blevet tilknyttet vores domicilbyggeri for Bravida i Tietgenbyen i Odense.

Vi håber, I alle vil tage godt i mod dem begge.

20170704 HJS - Vi har fået to nye kolleger_BVS.jpg

HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S  ·  Sivmosevænget 4  ·  5260 Odense S  ·  Telefon 6612 0683  ·  Telefax 6617 8683  ·  CVR nr. 30694244  ·  info@hjsas.dk

linkedin